Noria Anis lansează noua colecţie de primăvară-vară Bird of Paradise 

Eleganța, libertatea și naturalețe sunt cele trei elemente pe care brandul românesc Noria Anis le prezintă în sezonul acesta, pentru lansarea colecției primăvară – vară 2023.

Noua colecție poartă numele Bird of Paradise și este inspirată de tabloul feeric cu plaje idilice cu granit roz, palmieri ușor înclinați și nisip alb, ce conturează vegetația sălbatică luxuriantă a insulelor Seychelles.

Colecția Bird of Paradise surprinde spiritul de vacanță și dorința de a descoperi un loc nou care merge dincolo de destinația fizică și stârnește curiozitate de a vedea mai în profunzime. Mi-am imaginat o colecție care celebrează natura pură, cu peisaje sălbatice: pădure tropicală de vanilie, scorțișoară și palmieri rari Coco de Mer, golfuri pustii, nisip argintiu și apusuri spectaculoase.

Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Bird of Paradise prezintă o paletă cromatică inspirată din nuanţele de la apus din zona Oceanului Indian şi de flora exotică a insulelor Seychelles. Astfel, piesele vestimentare sunt în tonuri de roşu-corai, oranj, roz, galben dar și galben-lime.

Colecția reflectă ADN-ul brandului, prin atenția deosebită asupra calității materialelor și finisajelor, precum și prin estetica feminină, marcată de siluete atemporale.

Materialele propuse sunt într-o pondere mare materiale naturale: mătase, in și vâscoză. Voalul de mătase diafan, texturile peliculizate sau satinate cu motive vegetale sunt menite să evoce natură luxuriantă, prezentată în culori luminoase.

Ţinutele din această colecție pot fi combinate și adaptate pentru a se potrivi diferitelor ocazii, fie că vorbim despre o ieșire în oraș cu prietenele, cununii și garden parties, vacanțe și festivaluri, reflectând stilul personal al fiecăreia. 

Vedetele acestei colecții sunt rochia și cămașa din mătase, kimono-ul, fusta croită pe bie și sacoul din in. Printre elementele de noutate se numără ținutele realizate din in peliculizat, o țesătură naturală ce oferă o notă de prețiozitate.

Noria Anis este unul dintre brandurile pe care ne face plăcere să-l avem alături de noi în proiectul special Alist Designers boutique. Faptul că pune accept pe feminitatea clasică, pe croieli atemporale, pe materiale de calitate și pe un tip de eleganță pe care fiecare femeie o poate adapta stilului său personal, au fost câteva dintre atributele care ne-au convins de această colaborare. Vă așteptăm la boutique să descoperiți piesele celei mai recente colecții.

Andreea Leța, Fashion Editor A List Magazine

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search