Descoperă noua colecție TOAMNĂ-IARNĂ 2023/2024 by Alina Cernătescu

Pentru colecția de  TOAMNĂ – IARNĂ 2023/2024, designer-ul Alina Cernătescu se inspiră din stilul anilor ’70 și din naturalețea actriței americane Farrah Fawcett.

Pentru mine, anii ’70 rămân o busolă la care ne întoarcem pentru a ne aminti că suntem libere să fim cine vrem să fim. În discuțiile despre anii ’70 pe care le-am avut cu colegele,  am redescoperit-o pe actrița Farrah Fawcett și mi-am amintit cât de mult îmi place zâmbetul ei, eleganța cu care purta orice și pasiunea ei pentru sport, dans, dar și pentru artă, pasiuni pe care le împărtășesc și eu. În această colecție, mi-am dorit să arăt că femeia are puterea de a transforma rochia, și nu rochia definește femeia, la fel cum Farrah reușea să transforme o simplă plimbare cu skateboard-ul într-o paradă de modă”.

a spus Alina Cernătescu

Colecția include piese Premium daywear, Cocktail, Eveningwear și Party realizate din materiale premium.

Femeia cu un stil clasic  are la dispoziție rochii cu design atemporal pe care le poate accesoriza diferit de la birou până la un eveniment cocktail. Iar femeia cu un stil  îndrăzneț, dar rafinat îmbracă rochii senzuale cu cristale, decupaje sau inserții de croșetă care îi evidențiază silueta.

Culorile alese: verde – ferigă, portocaliu, roșu, dar și alb și negru, susțin o garderobă de toamnă în zona quiet luxury, peste care fiecare femeie își poate adăuga tușa personală.

Colecția este disponibilă ON DEMAND

Alina Cernatescu este primul designer român care a introdus sistemul ON DEMAND, ce elimină producția în exces și protejează planeta. Astfel, clientele care aleg să cumpere ON DEMAND au posibilitatea de a achiziționa  produsele cu reducere încă de la lansare, asta dacă aleg un termen de livrare extins. Detalii despre sistemul de modă ON DEMAND sunt disponibile pe website-ul www.alinacernatescu.fashion/on-demand.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search