3 cosmetice care m-au făcut să mă simt bine în propria piele

Sunt două anotimpuri în care pielea mea face mofturi, cele două perioade din an care îmi plac cel mai puțin: iarna și vara.

Dacă nu am grijă de corpul meu așa cum trebuie, aproape fără excepție mi se întâmplă să îmi crape pielea, să mi se cojească, irite, ardă.

Cele mai afectate zone sunt mâinile, picioarele și tenul. E o misiune în sine să găsești cosmeticele ideale tipului tău de piele. Am pornit în această călătorie pe la 11 ani, când în corpul meu au început să se producă schimbările specifice vârstei.

De-a lungul timpului am testat zeci de creme, numeroase branduri până am ajuns la un număr redus de produse, dar care își fac treaba fără discuție.

Cele mai recent descoperite cosmetice, care mă fac să mă simt bine în pielea mea, sunt: crema de corp cu ulei de semințe de cânepă de la Babaria, fiolele cu Vitamina C pentru luminozitate și esențială vara asta e crema solară cu SPF 30 și Aloe Vera.

Sursă foto: bilenegre.ro

Folosesc crema de corp cu ulei de semințe de cânepă de câteva luni bune deja. Nu credeam că poate să existe un astfel de produs, atât de lejer și ușor de asimilat de piele.

Uleiul de canabis este bogat în acizi grași esențiali, vitamine si aminoacizi. Conținutul de unt de Moringa si unt de Shea este foarte hrănitor, împreună cu vitamina E.

Această cremă de corp are o consistență inovatoare care, în contact cu pielea, se topește pentru ca produsul sa fie absorbit cu ușurință.

Datorită ingredientelor sale active, această cremă este capabilă să hrănească, să hidrateze și să reducă semnele vârstei pielii, generând o senzație de bunăstare imediată.

Aplic această formulă după fiecare duș și senzația de răcoare îmi dă energie. Cu toate că iubitul meu zice că produsul miroase a medicament pentru bătrâni (orice produs natural i se pare că nu are o esență suficient de plăcută), parfumul acestei creme mi se pare unul delicat, care mă duce cu gândul la primăvară, la mirosul de iarbă proaspăt cosită.

Sursă foto: bilenegre.ro

Cu fiolele cu Vitamina C pentru luminozitate am început o poveste frumoasă de dragoste pe care vreau să o continui. Datorită acestui produs, pentru prima oară în 24 de ani, m-am uitat în oglindă și m-am văzut frumoasă.

Cred că era într-o dimineață, la a 3-a sau a 4-a utilizare a produsului. Aveam tenul luminos, hidratat. Cearcănele erau diminuate. În acea zi am ales să nu folosesc fond de ten, rimel sau orice tip de fard, fiindcă nu era necesar.

Aceste fiole au 10% Vitamina C pură. Efectele ei benefice imediate sunt: luminozitate, hidratare, revitalizare, strălucire. O piele mai fermă și mai întinsă. De asemenea, ele au efecte și pe termen lung. Spre exemplu, reduc lungimea și profunzimea ridurilor, crește elasticitatea pielii și hidratează și hrănește tenul.

Recent am fost și la mare, unde n-am putut să plec fără o cremă cu factor de protecție. Pielea mea albă, după cum am zis, nu este foarte fericită la soare și dacă nu îi aplic un strat protector, aproape de fiecare dată, se prăjește ca un copan în tigaie.

Sursă foto: bilenegre.ro

Așa că mi-am pus în bagaj loțiunea-spray cu SPF30, loțiunea cu protecție solară ridicată, care e și rezistentă la apă. Ea conține Aloe Vera, Niacinamide și Acid Ascorbic.

Din păcate nu am putut să folosesc foarte mult crema în vacanță, fiindcă dacă nu a plouat, am fost răcită și am zăcut cu febră și invers.

Totuși, în cele două zile în care am stat pe șezlong, la piscină, și am citit, crema cu SPF a fost minunată. La fel și în cazul cremei de corp, formula e una ușoară, care se absoarbe ușor și, spre deosebire de alte loțiuni solare, hidratează foarte bine pielea.

Aceste 3 produse m-au făcut să mă simt mult mai bine în pielea mea, mi-au dat încredere și m-au făcut să văd rezultate într-un timp foarte scurt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search