Descoperă noua colecție toamnă-iarnă 22/23 sustenabilă semnată de Alina Cernătescu

Investește în bucurie. Acesta este mesajul noii colecții Toamnă – Iarnă 22/23 lansată de designerul Alina Cernătescu. Într-o perioadă dominată de nesiguranță și de războaie e important să investești în lucrurile care te bucură.

Pentru mine moda sustenabilă este o investiție în bucuria personală. Mă bucură să creez și mă bucură să port haine din materiale naturale, care se simt bine pe piele și care mă fac să mă simt senzuală. Nu simt că fac o cheltuială, ci o investiție când adaug în garderoba mea ținute ce nu se demodează și nu se degradează”, spune designer-ul Alina Cernătescu.

STIL

Stilul senzual este încă un motiv de bucurie adus de designer. „Când o femeie își exprimă senzualitatea, trăiește bucuria de a se exprima prin toate simțurile.”, spune designer-ul.


Arta senzualității este declinată în toate cele 37 de articole de toamnă – iarnă care includ rochii, sacouri de lână, cardigane cu broderii, trench-uri din bumbac și paltoane din amestec de lână și cașmir.

MATERIALE


Colecția aduce bucurie și prin culori vibrante în nuanțe de verde crud, verde metalic și magenta, dar și nuanțe temperate de crem și bej. Materialele folosite sunt materiale naturale din lână produsă în Italia, vâscoză produsă în Spania, mătase naturală produsă în Grecia și cânepă produsă în România. Acestea sunt perfecte pentru zile de birou, dar și pentru evenimente de toamnă.


Toate broderiile sunt originale și sunt realizate exclusiv în atelierele Alina Cernătescu

SUSTENABILITATE

Bucuria de a proteja planeta este un sentiment împărtășit atât de designer, cât și de cliente.

Anul acesta, Alina Cernătescu devine primul designer român care introduce sistemul ON DEMAND, ce elimină producția în exces și protejează planeta. Astfel, clientele sunt cele care decid stocul și au posibilitatea de a cumpara produsele cu reducere încă de la lansare daca aleg un termen de livrare extins. Detalii despre sistemul de moda ON DEMAND sunt disponibile pe website.

DESPRE ALINA CERNĂTESCU

Bucuria unei afaceri de familie.


Alina Cernătescu este o marcă românească de design vestimentar fondat în 2015 de surorile Cernătescu: Alina și Elena. Toate produsele sunt realizate cu mândrie în România.

Colecția este disponibilă în showroom-ul Alina Cernătescu, online și în magazinele partenere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search