Like Creața: toate am trecut sau trecem prin perioada regăsirii

Femeia care a simțit că energia ei feminină s-a amplificat la 30 de ani

Cristina Lupu aka Like Creața este vlogger pe zona de beauty și, de puțin timp, a devenit iar mămică. A ajuns cunoscută prin intermediul proiectului LikeOne, alături de colega ei Rux și opulența, intrând în pielea unor personaje și ironizând anumite situații. Din cauză viziunilor diferite, cele două femei au hotărât să meargă pe propriul drum. Cristina și-a deschis un canal de Youtube, unde a vorbit de proiectul din care a făcut parte și a venit cu mai multe sfaturi de frumusețe pentru tinerele urmăritoare.

În copilărie făcea numai năzbâtii, nu se simțea bine dacă nu făcea câte o prostie ca să își irite părinții. Pe scurt, se descrie ca un copil destul de obraznic.

Nu i-au plăcut păpușile. Când părinții ei îi făceau cadou câte o figurină Barbie, Cristina îi tăia capul. Nici acum nu își explică de ce făcea asta. În schimb, iubea jucăriile de pluș. Avea o colecție de animăluțe pufoase, mici, medii sau foarte mari, nu conta cum erau sau ce erau, important era să fie numai buni de strâns în brațe. Își aduce aminte că toată camera era plină cu ele. Pe rafturile unde ar fi trebuit să fie cărți, ea aliniase plușurile. Era un fel de grădină zoologică.

Încrederea vine din familie

Cristina se înțelegea și se înțelege foarte bine cu mama ei. Cu toate că doar ea o certa când făcea prostii, nu avea frică. Era un proces care se tot repeta: o certa, se împăcau și apoi o luau de la capăt.

Cu tatăl, însă, nu-i mergea, doar îi arunca câte o privire și nu știa pe unde să fugă. El nu a certat-o niciodată, dar Cristinei îi era frică să nu-l supere.

Își amintește că mama îi tot spunea să fie un om bun, să-i ajute pe cei din jurul ei dacă poate și să fie o femeie puternică și independentă din toate punctele de vedere. Inconștient i-a urmat toate sfaturile pentru că acum este femeie pe care o portretiza mama ei în copilărie.

Like Creața mi-a zis că a avut o copilărie frumoasă. Ține minte că mereu făcea câte ceva. Uneori pleca cu ai ei la munte, ori la mare, ori în vizită pe la prietenii părinților sau mergeau la o pădure aproape de orașul natal, Tecuci, unde era un soi platou, unde tot felul de oameni făceau grătare.

Prin clasa întâi și-a dorit, ca orice copil, să ajungă doctor sau polițist. Apoi, pentru că-i mergea gura și avea o explicație pentru orice a început să se viseze avocat. Bineînțeles, după ore în șir petrecute pe Acasă, a început să-și imagineze că va fi o actriță de telenovele celebră.

Cea mai bună prietenă din adolescență a fost una dintre colegele ei de clasă. Se înțelegeau bine pentru că aveau caractere similare. Ieșeau des la plimbări în parc, la discotecă, după ce au mai crescut, povesteau mult despre băieți. Își petreceau timpul ca două adolescente obișnuite. Relația lor s-a răcit după ce Cristina a plecat la facultate în Iași, apoi s-a mutat în București. Important este că a luat de la acea colegă ce e mai bun, iar asta a ajutat-o să evolueze.

Cristina nu își mai amintește foarte bine de primul ei iubit. Mi-a zis că știe doar că era un băiat bun pentru care, cu timpul, și-a schimbat sentimentele. Din acea relație și-a dat seama că ea e genul de om visător care se hrănește cu energii și vibrații.

Televiziunea a schimbat traseul

Primul ei job a fost în liceu. A devenit coordonatorul unei echipe pentru o firmă de cosmetice. Primul serviciu serios a fost în televiziune. Lucra la o emisiune TV, unde a stat doar un an de zile pentru că s-a închis respectivul show. Următorul ei post a fost tot în televiziune.

Pentru Cristina o femeie puternică este o femeie care poate muta munții din loc dacă vrea, o femeie care găsește rezolvare la orice, e mereu optimistă, pozitivă și are niște principii și valori pe care nu și le schimbă după cum bate vântul. Vrea să creadă că și ea este o femeie puternică. Este fericită că descrierea de mai sus se potrivește cu felul ei de a fi.

A simțit că devine femeie la 30 de ani

Când se uită în oglindă are multe momente în care vorbește, literalmente, cu ea. Își spune că uneori ar trebui să fie mai puțin impulsivă, că alteori ar trebui să fie mai indiferentă și să nu mai nască o dramă dacă nu este cazul. Își spune să fie mai maleabilă, să nu se mai compare atât de mult cu cei din jurul ei, să fie mai puțin fixistă.

Procesul transformării ei în femeie a început, crede, în jurul vârstei de treizeci de ani. Atunci a simțit că s-a amplificat energia ei feminină. Într-o zi s-a trezit că are mai multă încrederea în ea. S-a simțit mult mai puternică. Au fost două persoane care au contat foarte mult, au ghidat-o și au susținut-o în acea perioadă: mama și sora ei.

Like Creața mi-a mărturisit că de când a devenit mămică zilele ei nu arată niciodată la fel, pentru că în fiecare zi poate apărea câte o mică problemă: o febră crescută, colici, creșterea dinților șamd. Totul a început să se învârtă în jurul fetițelor ei. În principiu, se trezesc, le schimbă scutecele și hainele, mănâncă împreună, se joacă cât este ziua de lungă, apoi le pregătește pentru somn. Însă de când a apărut ultimul copil, Cristina și-a propus să aibă mai multe momente doar pentru ea și pentru partenerul ei. Să meargă la sală constant, să iasă la film sau la cină și să fie mult mai activă pe Social Media.

Femeilor care sunt într-o perioadă de regăsire, Cristina le spune să se gândească că toate am trecut sau trecem prin perioada asta. Nu e plăcută, dar odată ce ai găsit formula perfectă pentru tine, lucrurile au alt sens. Important e să ai multă răbdare, încredere și să rămână optimiste.

Din punctul ei de vedere, aceste etape sunt niște teste ale vieții. Când e frumos și bine cu toții ne descurcăm, dar când e mai greu se face diferența. Abia atunci realizezi cine ești cu adevărat și ce cauți.

Citește mai multe povești ale femeilor care au reușit în Zenobistele.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search